Mysig biokväll

Kom precis hem från biografen med min karl. Han var en gentleman och bjöd ut mig på bio för att jag mått så dåligt denna vecka. Kroppen börjar återhämta sig och jag börjar kunna slappna av mer!

Imorgon blir nog en härlig uteritt i min ensamhet (om det inte regnar allt för mycket, lite regn skadar ju inte). Blir nog mycket galoppfattningar och jogg i lång och låg form.


Kommentarer
Postat av: Paulina

Sv: Haha, det var riktigt bra! Inte sugen på att ge mig en, haha ;) Nej men det ska bli riktigt kul med den nya hästen - tror att det kommer bli riktigt bra!

Har jag förstått det rätt, är det fina familj som har Strömbergsgården?

Svar: Kan ju alltid höra av mig om vi skulle ha något extrapris på dem ;) Ja, förstår det! Alltid lika spännande och pirrigt att få hem en ny fyrbent vän!
Det är den jättefina familjen Jacobson som har företaget. Eller det är Susanne Jacobson rättare sagt. En supertrevlig och kunnig kvinna. Jag har bara förmånen att jag känt henne sedan jag var femton år ungefär då jag red hennes fullblod ibland. Sen har jag börjat hjälpa henne i vår lagerbutik nu under sommaren när hon haft semester osv. Vi byter tjänster med varandra kan man kort och gott säga!
Anna Gylling

2012-08-26 @ 12:56:04
URL: http://Fotopaulina.blogg.se
Postat av: Clara

Väldigt vacker bild!

Svar: Tack så mycket! Det var en väldigt vacker höstkväll förra året den togs!
Anna Gylling

2012-08-26 @ 14:27:44
URL: http://tvistirni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0