Hoppträning

I måndags var det andra hoppträningen för mig och lilla W för Jenny. Han hoppade lika fint och ärligt som förra veckan, vilket är riktigt, riktigt kul. Bara dessa två lektioner har ökat killens självförtroende enormt, känner en stor skillnad på hur han rör sig och bjuder på innan hindren numera. Dock var veckans träning under veckans enda regnperiod, slutade att regna lagom till avskrittningen hem till stallet. Trots regn och blåst gick det väldigt bra, dock blir lilla W så speedad efter varje hinder att det blir svårt att rida ihop honom. Han blir gärna väldigt flack och ostabil, vilket gör att vägarna blir väldigt dåliga. Veckans övningar var just noggranna vägar och voltarbeten. Vilket är mycket svårt att rida när han blir så flack och snabb i stegen.

Hoppade i alla fall studs, trekombinationer samt studs på volt. Har inget negativt att påpeka när det gäller hans hoppteknik, men måste jobba på hemmaplan när det gäller att lugna ner honom och få honom mer stabil mellan hindrena.


Will Be The One

"W i l l e"

2003-05-05
e. Houston Laukko ue. Songcan
Varmblodig travare - ljusbrun - valack - 160 cm

Wille kom till mig Fredagen den 2/1 2009


Anna Gylling

Anna Maria Gylling är mitt namn, född -90, en hästbiten tjej. Har ridit hästar regelbundet sedan 5 års ålder, och rider dagligen i dagsläget.

Jag är född i Stockholm där jag under mina första levnadsår bodde på Kungsholmen i en lägenhet tillsammans med mina föräldrar och min lillebror. När vi -96 skulle få två små tvillingar i familjen bestämde mina föräldrar att det var dags att flytta ut på "landet". Vi har sedan dess varit bosatta i Täby, en relativt stor förort norr om Stockholm.

2009 tog jag studenten då jag gått det treåriga Teknikprogrammet på Åva Gymnasium, började direkt plugga vidare på Södertörns Högskola. En utblidning inom miljövetenskap och utveckling, som jag nu till hösten kommer avsluta på Stockholms Universitet då jag valt att rikta in mig på miljövård och miljöarbete inom miljörätten.

Som person är jag väldigt noggrann när det gäller hästhållning, alltning från häst till utrustning ska vara skinande rent. Jag är omtänksam och försöker alltid göra allt för att alla i min omgivning ska ha det bra, vilket ibland kan bli till en nackdel då jag har väldigt svårt för att säga nej.

Jag har under mina senare år tagit hand andras hästar innan jag bestämde mig för att ta steget att bli fodervärd på en häst. Och det är här jag är i dagsläget. Stolt fodervärd sedan två och ett halvt år tillbaka till en härlig varmblodsvalack på åtta år.



RSS 2.0