Dressyrträning 11-09-06

Igårkväll var det Titti-träning igen. Skillnaden igår var att Titti red Wille hela passet för att känna igenom honom ordentligt. Har bett om hjälp med just galoppträningen då mina mentala blockar ofta förstör. Fick inte galopparbetet på film men han var riktigt, riktigt fin under Titti.

Fokus låg i stort på att Wille inte ska "dö" i avsaktningarna, utan att verkligen rida in i dem. I början av passet var han väldigt bråkig och dramatisk såfort Titti bad om något som var jobbigt. Han är en riktig drama queen och sätter till ordentligt och låter som en gris, ser alltid värre ut än vad det egentligen är. Här är i alla fall en filmsnutt från början av passet när hon försöker aktivera Wille även efter avsaktningarna, som ni ser så blir han förnärmad såfort hon petar till med spöet.




Senare under passer började han komma till sig riktigt ordentligt och gick på fint. Avsaktningarna började även bli bättre, och han blev kvickare allmänt.
 


När Titti kände sig klar fick jag hoppa upp och känna igenom honom. Jag överdriver inte när jag säger att han kändes som en helt annan häst. Han var så himla härlig att rida!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Så himla fin han är!!

2011-09-07 @ 13:40:01
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: IDA

Så fin han är, har också en varmblodig travare! (:

2011-09-16 @ 19:14:01
URL: http://idrus.blogg.se/
Postat av: Tilde

Din häst är ptroligt fin! Ni är förebilder för oss :)

2011-09-16 @ 22:23:15
URL: http://empirebroline.tumblr.com
Postat av: Frida

Jag har också en travare och i våras så hoppade en av mina kompisar upp på henne och red till henne lite och då sen när jag fick hoppa upp kändes det också som en helt ny häst! :D fast man blir ju lite frustrerad att man själv inte kunde få hästen till att bli så :P

2011-09-19 @ 20:42:01
URL: http://busryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0