Tillbaka

Vill bara ursäkta för den som vanligt allt för dåliga uppdateringen. Har varit borta i Göteborg med en kompis ett par dagar och hästen har varit ledig/tagits hand om av vänner till mig, så har inte haft varken tid eller något att blogga om. Nu är jag i alla fall tillbaka och ska försöka få igång skrivandet lite mer.

31/7, söndag
Trimmade i ridhuset i ca 35 minuter. Wille kändes otroligt fin, finare än vad han varit på länge. Kändes mjuk, harmonisk och uppmärksam för de minsta hjälperna. Gjorde mycket travarbeten i olika tempon, förflyttningar och böjningar. Han kändes superfin, kunde ganska snart släppa inner helt och hållet och bara rida med stöd på ytter, lilla W fortsatte fint att gå i form med ett sug i stödet hela tiden. Även skänkelvikningarna var bättre än vanligt, både i skritt och trav. Galopparbetet var dock inte bra. Han var seg och reaktionen var inte speciellt bra, han tog inte heller rena fattningar. Hoppade av och promenerade av för att blodcirkulationen i ryggen skulle öka mer, stretchade även noggrant.

1/8, måndag
Hoppträning för Linda. Han kändes allt ifrån fin. Han ville gå utåtställd hela tiden, passade när jag krävde något eller gick med huvudet i luften. Han var otroligt ostabil hela tiden och jag blev bara mer och mer irriterad på honom. Hoppen i sig var det inget fel på, men allt annat var kaos. Slutade med en avramling och en mycket missnöjd och ledsen Anna. Stretchade noggrant och linimentade väl hemma i stallet igen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Svar: Varsågod! :)

2011-08-02 @ 17:25:36
URL: http://malinaahlin.blogg.se/
Postat av: Lina Jonsson

Fin blogg, följa varandra på bloglovin ? :D

2011-08-04 @ 16:50:03
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0